Civilsamfundet, internationale indsatser og udviklingspolitik er i konstant forandring. Politiske vinde og prioriteringer, globale kriser og udfordringer, såvel som fremskridt, kræver saglige analyser af international udvikling, erfaringsudveksling, engagement og handlekraft.

 

Globalt Fokus inviterer til forløbet "Civilsamfundet slår igen":

 

Civic Space program foto Side 1 opt

Civic Space program foto Side 2 opt

Se pdf-dokument om forløbet her.

 

Fyraftensmøderne vil bidrage til indsigt, refleksion, værktøjer og samarbejdsmuligheder – både ift. civilsamfundets rolle lige nu og hvordan den vil forandre sig i fremtiden. Deltagere vil blive klædt bedre på til at møde udfordringer ved indskrænket råderum, og møderne vil belyse de rum, der opstår eller udvides som resultat af sociale og politiske forandringer. Formatet for hvert møde vil variere, mens at de vil have tilfælles, at der vil indgå tid til plenumdiskussioner. Hvert enkelt møde vil munde ud i en række anbefaling, der vil blive opsamlet og analyseret i Globalt Fokus’ arbejdsgruppe beskæftiget med civilsamfundets råderum. Resultaterne vil fremføres og diskuteres i sektoren ved en større workshop i anden uge af december, hvilket der vil komme mere information om senere på året. I foråret 2019 vil der afholdes en konference med Udenrigsministeriet, hvor vi vil fremlægge en rapport med en række anbefalinger til, hvordan at danske civilsamfundsorganisationer og den danske regering bedst muligt kan arbejde for at civilsamfundets råderum.

 

For mere information, skriv til Sara Brandt, civilsamfundsrådgiver hos Globalt Fokus, sb@globaltfokus.dk. Det er desuden muligt at tilmelde sig vores mailingliste for at modtage information om fremtidige arrangementer ved at skrive til Viktor Haraszuk, vh@globaltfokus.dk. 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s