Download som iCal-fil
Learning Tech for Change: Vær med til at starte et netværk om digital og netværksbaseret læring
Tirsdag 12 November 2019, 09:00 - 16:00

Vær med til at starte et netværk om digital og netværksbaseret læring

Netværket kickstartes med seminaret ”Learning Tech for Change” den 12. november 2019

 

I forbindelse med det Globalt Fokus støttede projekt Build Capacity Smarter har Mellemfolkeligt Samvirke, Ungdommens Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp sammen udforsket emnerne digital læring, netværksbaseret læring og effektmåling af læring. På baggrund af vores erfaringer ønsker vi nu at starte et netværk for alle interesserede i CSO-sektoren, der arbejder med kapacitetsopbygning og ønsker at udforske digital læring og netværksbaseret læring (communities) sammen med os.

 

Vi kickstarter netværket med et seminar den 12. november 2019 kl. 9:00-16:00 i København. Vi har slået pjalterne sammen med projektet om ’Mobil video som værktøj til vidensdeling i udviklingsarbejdet/det frivillige arbejde’ og er i gang med at udvikle et program, der indeholder både erfaringsdeling og mulighed for at prøve selv inden for emnerne:

 

  • Mobil video
  • Chatbots
  • Online facilitering / webinars
  • Communities of practice
  • Learning experience design

 

Programmet vil være en blanding af keynote talere, workshops og netværksopstartsaktiviteter. Følg med på siden her, hvor det endelige program bliver annonceret og tilmelding bliver mulig.

 

Seminaret er gratis og afholdes hos Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 1564 København, lokale: "salen".