0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Globalt Fokus er en samlende platform for danske foreninger og folkelige organisationer, engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter.

Foreningen arbejder for en mere retfærdig og bæredygtig verden, hvor mennesker kan leve fri for fattigdom og udøve deres menneskerettigheder, båret af et stærkt og mangfoldigt civilsamfund. Intet mindre.

 

Hele 80 organisationer, der hver for sig er engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter, samarbejder i Globalt Fokus om at nå dette mål, bl.a. ved fælles faglig udvikling, fælles fokus på internationale dagsordener, fælles interessevaretagelse og fælles aktiviteter.

 

Globalt Fokus er en del af Concord Europe, som har sekretariater i hele Europa, der arbejder for at øge sammenhængen mellem EU’s forskellige politikområder. Målet er at opnå en mere retfærdig og effektiv udviklingspolitik, der samtidig fremmer aktiv deltagelse fra civilsamfundet i udviklingsarbejdet – ikke kun i Europa, men også i udviklingslandene. Samlet repræsenterer Concord Europe 1800 udviklingsorganisationer. Læs mere om Concord Europe her.

 

Vigtige dokumenter: