På trods af store fremskridt i mange udviklingslande i de seneste år, har store dele af den danske befolkning stadig en opfattelse af især Afrika som et kontinent plaget af korruption, fattigdom, krige og sult. Initiativet Finding Danish Frames ønsker med denne undersøgelse at undersøge, hvordan og i hvilken udstrækning den måde udviklingsorganisationer kommunikerer u-landsproblematikker på er hensigtsmæssig, hvis befolkningens interesse, viden og opbakning til den globale kamp for retfærdighed skal styrkes og fastholdes.

 

Dette initiativ har haft to mål. For det første ønskedes der videre videnskabelig research vedrørende dansk NGO kampagnekommunikation, og dennes mulige indflydelse på folkeligt engagement og støtte til global retfærdighed. For at få en forståelse af kampagner, analyseredes materialer fra fem større danske udviklingsorganisationer over en tre-årig periode.

 

For det andet har initiativet udviklet guidelines og værktøjer til refleksion for danske NGO’er til at evaluere og tilpasse deres kommunikation i en vej, som styrker den overordnede kamp for global retfærdighed.

 

Læs Finding Danish Frames' ansøgning med aktivitetsplan her.

 

Læs den endelige rapport Finding Danish Frames her.

 

Kontaktperson: Thomas Ravn-Pedersen.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s