Initiativet Udannelse og beskæftigelse (TVSD) arbejdede for at styrke NGO’ernes kapacitet til at udvikle nye interventioner, der øger de udsatte unges sociale og politiske indflydelse og giver dem adgang til uddannelse og ordentlig beskæftigelse i Syd (med særligt fokus på udsatte unge kvinder). Derudover arbejede Udannelse og beskæftigelse for at sikre det nødvendige politiske og institutionelle fundament for, at dette blev en realitet.

 

Dette skete gennem:

  • Kapacitetsopbygning: Træningsworkshops for netværkenes medlemmer indenfor en række af prioriterede temaer og med særlig fokus på at formidle konkrete koncepter og metoder.
  • Fremme af nye partnerskaber: Et længerevarende procesforløb med det klare mål, at støtte deltagende NGOer og andre danske aktører, herunder den private sektor, i at indgå nye strategiske partnerskaber.
  • Innovation: Træningsworkshops og studiebesøg hos aktører, som arbejder med innovation dels for at udvikle kapacitet til at anvende innovationsredskaber i organisationen og med partnere i Syd.
  • Fortalervirksomhed: Sammen med NGO Forum monitorerede netværket og søgte indflydelse på de udviklingspolitiske dagsordener i relation til vækst og beskæftigelse, herunder især implementeringen af den danske bistand.
  • Faglig tematisk koordination: Internt i netværkene var der være deltagelse i workshops og i sparringsgrupper omkring de enkelte initiativer. Derudover vil netværkene alliere sig med det europæiske netværk på temaet: NORRAG.

 

Herunder kan du læse TVSDs ansøgning, strategiske mål og årsrapporten fra 2012:

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s