Download som iCal-fil
DE ”GRØNNE LØSNINGER” – opstart af ny arbejdsgruppe
Tirsdag 05 Oktober 2021, 19:00 - 21:00
Kontakt info@globalaktion.dk

Plant et træ og din rejse, lufthavn eller bil vil være CO2 neutral. Tilbuddene er mange. For mange virksomheder og NGO’er der det blevet et stærkt brand og indtægtskilde at redde verdens for klimakrisen. Men kan det virkeligt passe? Det vil vi undersøge. Sammen med vores partnere i det Globale Syd, vil vi se på en række af de afladsprojekter der tilbydes danskerne, Vi vil se på om de nytter, hvad de betyder lokalt for dem der skal lave med skovplantning og hvem der tjener på disse løsninger. Og ikke mindst om der faktisk er en CO2 gevinst.

 

Mødet er til dig der gerne vil være aktivist i Global Aktion for at få sat fokus på de såkaldte grønne løsninger. Derefter lidt om hvad det betyder at være aktivist i Global Aktion. Derefter vender vi de ideer der er til aktiviteter som vi som gruppe kan udvikle sammen.

Vi regner med at denne gruppe vil være aktiv i et halvt år, med mulighed for at arbejdet forstætter, hvis der er interesse for det hos de aktive i gruppen.

 

Du skal kunne arbejde selvstændigt og sammen med kollektivet i gruppen for at kunne være med i Global Aktion. Du er sammen med de øvrige gruppemedlemmer med til at planlægge og gennemføre alle aktiviteterne. I kan som gruppe trække på Global Aktions øvrige grupper og aktivister, samt de ansatte på sekretariatet. Grupperne har adgang til vores lokaler på Nørrebro, og kan bruge de mødelokaler der er der. Sammen med sekretariatet udarbejdes et budget for gruppens aktiviteter.

 

Tilmelding sker på info@globalaktion.dk – skriv Grøn i emnelinjen

Sted Global Aktion. Wesselsgade 2 st, 2200 København N