Download som iCal-fil
Samtalesalon: Vold mod kvinder i det Globale Syd
Tirsdag 30 November 2021, 19:00 - 20:30

I forbindelse med FNs 16-dages kampagne mod vold mod kvinder og piger inviterer Svalerne og Kvindernes U-landsudvalg (KULU) til samtalesalon hos Fairbar, Klostertorvet 6,  8000 Aarhus.

 

Kom og se med, når vi viser en kort dokumentarfilm om Svalernes lokale partner i Indien og deres betydningsfulde arbejde med at bruge traditionel musik, sang og dans til at formidle svære emner og problemstillinger om vold mod kvinder i hjemmet, kvinders rettigheder og meget mere.

 

Og hør samtidig med, når KULU fortæller om deres samarbejdspartner i Mali, der bruger teater og rollespil til at formidle, hvorfor det er så vigtigt, at kvinder får vielsesattest.

Efter vi har set filmen og hørt KULU fortælle vil den egentlige samtalesalon finde sted hvor Marie Vahl (en af skaberne bag dokumentarfilmen) og Lis Kazal fra Svalerne samt Janice G Førde eller Hanne Liveng fra KULU vil svare på spørgsmål og holde oplæg om henholdsvis Svalerne og KULU samt deres partnerorganisationer.

 

Vi glæder os til at se jer, det bliver spændende!

 

Tildmeld dig begivenheden: https://fb.me/e/1c3lRQPxl

 
 
Om arrangørerne:

Svalerne er en organisation startet tilbage i 1963, som støtter lokale græsrodsorganisationer i Bangladesh og Tamil Nadu i Indien, der arbejder for bevidstgørelse og styrkelse af de allerfattigste – jordløse stammefolk og lav- eller kasteløse – med specielt fokus på kvinder.

 

Du kan læse mere om organisationen her:

 

KULU er en tværpolitisk kvindeorganisation og paraply for 18 kvindeorganisationer, ligestillingsudvalg, fagforeninger og andre organisationer i Danmark samt individuelle medlemmer.

 

KULU samarbejder med kvindenetværk i Asien, Afrika og Latinamerika – for en verden, hvor kvinder har adgang til resurser, politisk indflydelse – og ret til at bestemme over egen krop og liv.

 

Du kan læse mere om organisationen her:

 
Sted Fairbar, Klostertorvet 6, 8000 Aarhus