Puljen til kapacitetsudvikling (puljen) understøtter kapacitetsudvikling og kapacitetsopbygning i danske civilsamfundsorganisationer (CSO’er) med humanitære eller udviklingsaktiviteter i OECD-DAC lande (Syd). Puljens overordnede formål er at bidrage til at skabe innovation, læring og kapacitetsudvikling, der styrker danske CSO’er i at levere fagligt stærke og effektive indsatser samt udøve fortalervirksomhed indenfor strategiske og aktuelle udviklings- og humanitære temaer i Syd. Puljen finansieres af Udenrigsministeriet, og forvaltes af Globalt Fokus.

 

Puljen er omlagt i foråret 2020 med det formål at forenkle formater og retningslinjer, øge mulighed for inddragelse af internationale partnere, facilitere nytænkning inden for kapacitetsudvikling samt at styrke en bred vidensdeling via læringsprodukter af høj kvalitet, alt imens puljens unikke evne til at facilitere både systematisk og tværorganisatorisk læring bibeholdes. Se Ramme for puljen til kapacitetsudvikling for nærmere information om puljens formål og opbygning.

 

Ansøgninger til puljen fra og med september 2020 skal følge de nye ansøgningsformater. Se mere under ”Formater og retningslinjer 2020”.

 

Bevillinger tildelt inden 2020 skal forvaltes efter de retningslinjer, der var gældende ved bevillingstidspunktet. Find de gamle retningslinjer samt rapporteringsformater for igangværende puljeprojekter under ”Formater og retningslinjer for den gamle pulje”.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s