Bevillingssystem for procesbevillinger A og B (DKK 30.001-400.000)

I tråd med god forvaltningspraksis er der i puljen til kapacitetsudvikling klar adskillelse mellem rådgivnings- og bevillingssystemet. Rådgivning og administration varetages af sekretariatet, mens bevillingsudvalget alene har bevillingskompetencen.

 

Globalt Fokus’ bevillingsudvalg

Globalt Fokus’ bevillingsudvalg har til formål at træffe afslutninger om støtteværdighed for ansøgninger til procesbevillinger for puljen til kapacitetsudvikling på baggrund af ansøgninger og indstilling fra bevillingskonsulenten. Derudover bidrager udvalget til faglige diskussioner, der skal sikre størst muligst overensstemmelse mellem puljens retningslinjer, rådgivning og bevillingspraksis samt fortsat udvikling af disse.

 

Udvalget består af fire repræsentanter fra Globalt Fokus’ medlemsorganisationer med relevant faglig baggrund samt én repræsentant fra CISU. Alle medlemmer vælges som udgangspunkt for en toårig periode.

 

Valgt for perioden 2017-2021:

  • Camilla Nielsen-Englyst, 100 pct. for børnene (forperson)
  • Mette Kjærtinge, CISU

 

Valgt for perioden 2020-2022:

  • Ashton Mandrup, ADRA Danmark
  • Aske Helweg Krarup, Ungdommens Røde Kors
  • Sune Barker, Organisationen LEV

 

Bevillingskonsulenten

Bevillingskonsulenten er en ekstern konsulent ansat på timebasis, der har til opgave at foretage en faglig vurdering af ansøgningerne til puljen. Bevillingskonsulenten formulerer en indstilling for den enkelte ansøgning, der videregives til bevillingsudvalget, som har den endelige bevillingskompetence. Bevillingskonsulenten for perioden 2020-2022 er Helle Willumsen. Ansøgere kan ikke kontakte bevillingskonsulenten direkte.  

 

Bevillingssystem for aktivitetsbevillinger C (op til DKK 30.000)

Bevillingssystemet for aktivitetsbevillinger fungerer uafhængigt af bevillingssystemet for procesbevillinger. Rådgivning og administration varetages udelukkende af Globalt Fokus’ puljerådgiver, mens sekretariatslederen har bevillingskompetencen. I tilfælde af inhabilitet hos sekretariatslederen overgår bevillingskompetencen til Globalt Fokus’ forretningsudvalg.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s